سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

تماس تلفنی امیرعبداللهیان با همتای خود در باکو

وزیر خارجه ایران با اعلام خبر تماس تلفنی با همتای خود در باکو، گفت ایران و جمهوری آذربایجان دو کشور مسلمان با مشترکات فراوان هستند که روابط این دو در سایه احترام متقابل توسعه می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 24
کد خبر: ۱۰۶۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد یکشنبه از توسعه روابط تهران و باکو خبر داد.

 

امیرعبداللهیان در صفحه توئیتر خود با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی خود با «جیحون بایرامف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، نوشت: «جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دو همسایه مسلمانند، با مشترکات فراوان».

 

وی درباره تماس تلفنی خود توضیح داد: «با همکارم آقای جیحون بایرامف در مورد نقشه‌راه رو به جلوی مناسبات همه‌جانبه، گفت‌وگویی صریح، صمیمی و سازنده داشتیم».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در ادامه افزود: «روابط دو دولت و دو ملت در سایه احترام متقابل توسعه می‌یابد».

 

روز پنجشنبه بود که «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه از آزادی ۲ راننده ایرانی بازداشت شده در جمهوری آذربایجان خبر داد. 

 

وزیر خارجه ایران همچنین در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در دیدار با همتای آذربایجانی در خصوص تسهیل ترانزیت و تردد کامیون‌های ایرانی و همچنین برخی موضوعات کنسولی از جمله دو راننده ایرانی که در بازداشت پلیس جمهوری آذربایجان هستند، با همتای آذربایجانی رایزنی کرد و توافق شد این موضوع در تماس بین دو طرف حل و فصل شود.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ۲۰ مهر ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان ضمن تأکید بر رفع مشکل تردد ترانزیتی کامیون‌ها، گفت: دو کشور باید مانع سوءتفاهم در مناسبات فیمابین شده و شایسته است به سرعت روابط خود را در مسیر درست و رو به رشد ادامه دهند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار